Tiimivalmennus 2.0

Kenelle?

Tiimivalmennus 2.0 on yrityksille, jotka haluavat muuttaa omaa yrityskulttuuriaan hierarkisesta toimintamallista tiimien itsejohdettuun malliin. Valmennus on vuoden mittainen ja sisältää kymmenen valmennuskertaa, joissa paneudutaan tiimin juuri sillä hetkellä pinnalla oleviin ongelmiin. Tiimivalmennuksessa keskiössä on vuorovaikutus yrityksen työntekijöiden välillä.

Hyödyt?

Toimintakyvyn ja toimeentarttumisen tehokkuus kasvavat

Tiimityöskentelyn taitojen kasvaessa, tiimiläinen pystyy tehokkaasti toimimaan eri tiimeissä ja resurssien käyttäminen on tehokkaampaa.

Ongelmanratkaisukyky

Ammattilainen voi yksin ratkaista 10 000 ongelmaa. Jos yrityksessä on 5 työntekijää, on yrityksen ongelmienratkaisukyky 50 000. Tiimityöskentelyssä tämä on paljon suurempi. Tiimi pystyy muodostamaan vuorovaikutuksen ja menetelmien avulla eri yhdisteitä osaamisesta, jolloin esimerkiksi viisi tiiminjäsentä voivat yhdessä rarkoa 10 000 x 10 000 x 10 000 x 10 000 x 10 000= 100 000 000 000 000 000 000 ongelmaa tai tehtävää.

-Yaneer Bar-Yam, Complex system scientist-

Valmennuspäivät

Valmennuspäivät aloitetaan check-in kierroksella, jossa tiimiläiset jakavat päälimmäiset ajatukset tiimille ja saapuvat valmennukseen. Valmennuspäivän sisältö koostuu tiimin sinne tuomista asioista, joita ovat esimerkiksi kirjallisuus, menestys projekteissa, epäonnistumiset, kokemukset ja arki. Valmennuspäivillä on taustalla myös eri teemoja kuten esimerkiksi johtaminen, oppiminen ja kehittäminen.

Valmentajat tuovat valmennuspäiville toimintamenetelmiä ja työkaluja sekä käyvät läpi teorioita.

Päivä lopetetaan chek-out kierroksella, jossa jaetaan esimerkiksi päivästä aiheutunut fiilis. Päivän päätteeksi mukaan tarttuu ymmärrystä, kysymyksiä, actionplaneja sekä prosessikokemuksia.

 

 

Ota rohkeasti yhteyttä lomakkeen kautta tai soittamalla, niin sovitaan tapaaminen ja kerromme valmennuksesta enemmän.

Tutustu myös Verkkosivuvalmennukseen.