Verkkosivuvalmennus

Tavoite?

Tavoitteena on saada yrityksessä työskentelevät yhdessä oppimaan, miksi yrityksellä olisi hyvä olla verkkosivut ja mihin niitä käytetään. Mitä muuta yritys voi tehdä näkyvyytensä parantamiseksi? Verkkosivuvalmennus näkyy yritykselle parhaiten tiimityöskentelynä ja erityisesti tiimioppimisen mallintamisena.

Miten?

Verkkosivuvalmennuksissa otamme yrityksen kanssa yhteisen ajan ja lähdemme käsittelemään juuri näitä aiheita. Valmennusten tavoitteena on saada yrityksessä työskentelevät itse miettimään verkkosivujen rakennetta ja siellä käytettäviä materiaaleja. Valmennuksia on yhteensä 3 kappaletta ja näiden välissä rakennamme sivustoa, jotta voimme käydä sivustolla tapahtuvaa yhdessä läpi. Yritys saa ohjeistuksen sivuston päivittämiseen.

Mitä muuta?

Valmennukseen kuuluu myös valokuvaus yrityksen henkilökunnasta ja mahdollisista tiloista. Kuviin saa täydet oikeudet.

Onko verkkosivuvalmennus toiminut?

On toiminut. Alla palaute, mikä saatiin kirjanpitoyritykseltä.

 

Tilasimme verkkosivut, saimme tiimin ja verkkosivut

 

Tilasimme Joonakselta verkkosivut tilitoimistollemme.

Joonas ehdotti pakettia, joka sisältää valmennus + nettisivut. Itse asiassa emme tarkalleen tiennyt mitä tilasimme, verkkosivut kyllä, mutta tuo valmennus oli vähän avoin kysymys.

Olemme tottuneet tekemään yksin ja hiljaa, omissa oloissamme taloushallinnon töitä, päivästä toiseen.

Valmennuksessa mietimme olemassaoloamme, miksi olemme olemassa? mitä asiakas meiltä odottaa? Miten asiat saataisiin toimivammaksi. Keskustelu rönsyili eri asioihin, jokainen puhui. Ideoita syntyi paljon. Ryhmähenki kasvoi ja huomasimme sen voiman. Tiimityöskentely ei jää tähän, vaan tulemme jatkamaan sitä. Yhdessä saamme enemmän aikaan.

Niin ja saimme mahtavat verkkosivut 😊

 

KirjanpitoSalo

Marianna, Annina ja Jonna

 

Tutustu myös Tiimivalmennus 2.0 valmennukseen.